Bozóki Laura és Kunos László már az ifjúsági olimpia helyszínén ismerkedik a környezettel. Gál Ágota csapatvezető beszámolója. 

Szerencsésen megérkeztünk az olimpiai faluban. A MOB által egy nagyon jól előkésztett utunk volt. A repülőnk varsói átszállással érkezett Szöulba, / 10 óra /hol a fegyver ellenőrzés után várt még ránk egy 3 és fél órás buszos utazás az olimpiai faluban. A rendezők a sízsákokat és a vaxos ládánkat egyből a biatlon centrumba szállították. 

Akkreditáció után TorTamás a MOB csapat iroda munkatársa átadta a szobakulcsokat és körbevezetett az olimpiai faluban. Igyekeztünk a + 8 óra idő eltolódással járó nehézségeket áthidalni. A versenyzőink vacsora előtt bekapcsolódtak nemzeteknek felállított ügyességi játékokba.

Ma még mindig az idő eltolódást kellett figyelembe venni. Meglátogattuk a biatlon centert egy igen bonyolult utazási renddel. Elfoglaltuk a vaxosunkat és bár nem volt edzés kiírva sikerült egy könnyű sízést is beiktatnunk.

Oldalunk cookie-kat használ. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól. Honlapunkra látogatva Ön beleegyezik a cookie-k használatába. Adatvédelmi nyilatkozat.