Szélsőséges időjárási körülmények között versenyeztek biatlonosaink az ifjúsági olimpián, mindkét sportolónk csaknem 100 fős mezőnyben bizonyíthatott. Gál Ágota tudósított a helyszínről:

Versenyzőink jól helytálltak. Extrém időjárás, erős szél és havazás nehezítette a biatlon versenyt, amivel a mi biatlonistáink nem sűrűn találkoztak eddig. A gyors lefelékben a havazásban nem lehetett a pályát látni a kanyarvételek nem voltak egyszerűek A szemüvegek befagytak. A biatlonosainknak fel kellett találniuk magukat, amit szépen megoldottak. Laura kiváló lövészetének 1 0 2 1 köszönhetően a 70. helyen végzett. Kunos László lövészete 3 1 1 3. a 89. helyet hozta számára. A két fiatal bekerült a vasárnapi single mix váltóba.

Európai időzóna szerint 3:00-kor rajtolnak majd. Büszkék vagyunk Szőcs Emőke IBU -ban betöltött felelős munkájára. A fluor tesztek és a csapatok egyen vaxolásáért ő a felelős. Feladatai mellett mindig jut idő egy két jó tanácsra buzdításra.

Oldalunk cookie-kat használ. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól. Honlapunkra látogatva Ön beleegyezik a cookie-k használatába. Adatvédelmi nyilatkozat.