A Nemzeti Közszolgálati Egyetem várja azon sportolók jelentkezését, akik a kettős karrierjük tervezése érdekében sportösztöndíjra pályáznának.

A felsőoktatási felvételi eljárásról szóló kormányrendelet lehetőséget teremt arra, hogy a Nemzeti Közszolgálati Egyetem államtudományi, katonai és rendészeti képzési területeinek nem önköltséges alapképzési szakjaira – az Egyetem által meghatározott feltételek megléte esetén – sportösztöndíjas hallgatókat vegyen fel. Az Egyetem összeállította azt a feltételrendszert, melyet a sportösztöndíjak odaítélése esetén figyelembe kell venni.

A részletes pályázati felhívás itt elérhető.

A sportösztöndíjat elnyerő sportolók sikeres érettségi vizsga, valamint a jelen pályázati felhívásban foglalt további feltételek teljesítése esetén felvételt nyernek az általuk megjelölt szakra.

Beadási határidő: 2021. április 26.

További információ Benyhe Marcelltől: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen.

Oldalunk cookie-kat használ. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól. Honlapunkra látogatva Ön beleegyezik a cookie-k használatába. Adatvédelmi nyilatkozat.