A horvátországi  Zágrábban rendezett FIS szlalom versenyen állt rajthoz Kékesi Márton hétfőn. A februári világbajnokságra készülő alpesi sízőnk bukott a pályán, és elszakadt az elülső keresztszalagja, valamint a meniszkusza is kissé megsérült.

 "A kanyarban kilőtt a sím, vagyis a léc rugalmasságából adódóan előre dobott, és a súlypontom nagyon előre került. Ezáltal túlnyújtottam a térdem, és így érkeztem a talajra. Ez nagyon fájdalmas volt, ebben szakadhatott el a keresztszalagom. Utána elestem, amiben a meniszkusz sérülhetett. Nem tudtam lábra állni, 8-10 percig nagyon fájt" - nyilatkozta Marci a sérülés körülményeiről.

 Jelenleg egy grazi kórházban tartózkodik, ahol kedden az orvossal közösen úgy döntöttek, hogy hat hét múlva egy kontroll vizsgálat után döntenek arról, mikor operálják meg. Ezt követően hosszú rehabilitációs időszakasz következik. A kórházi ágyáról még egy gondolatot fűzött a történtekhez:

"Mindent megteszek, hogy még erősebben térjek vissza, mert vissza fogok térni!!!"

Mielőbbi felépülést, Marci!

Oldalunk cookie-kat használ. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól. Honlapunkra látogatva Ön beleegyezik a cookie-k használatába. Adatvédelmi nyilatkozat.