A Cortina d’Ampezzo-ban rendezett alpesi vébén 43. helyezést ért el óriás-műlesiklásban a Callberg Sportiskola sízője. Majtényi Hannát élménybeszámolóra kértük:

„Ez volt az első felnőtt világbajnokságom, aminek nagy izgalommal, de azért egy kicsi félelemmel vágtam neki. Szerettem volna az összes futamot a legjobb tudásom szerint teljesíteni, amit tudtam, hogy nem lesz egyszerű a pálya nehézségei miatt. A legnehezebb feladatot számomra a pályák meredeksége, hossza, extrém jeges minősége jelentette, amit az edzéseken nem tudtunk gyakorolni. Óriásban sikerült mindkét futamot lehoznom, szlalomban sajnos az elsőben kiestem, de összességében elégedett vagyok, mert kiadtam magamból a maximumot.
A világbajnokság alatt megtanultam, hogy bíznom kell magamban, mert máshogy nem lehet helytállni ilyen szinten már. A legnagyobb élményt az jelentette számomra, hogy a világ legjobbjaival versenyezhettem, és láthattam, hogy hogyan készülnek.

Köszönöm szépen a lehetőséget, a segítséget és a támogatást mindenkinek!

Most az országos bajnokságra koncentrálunk, amit idén Obdachon rendeznek meg.”

Oldalunk cookie-kat használ. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól. Honlapunkra látogatva Ön beleegyezik a cookie-k használatába. Adatvédelmi nyilatkozat.