Hagyományosan a profi szlalom versennyel startol az idei alpesi sí MVM Magyar Kupa december 19-én, vasárnap. A versenysorozat a tervek szerint március közepén ér véget.

A koronavírus járvány miatt a tavalyi Vasas Síkupát nem sikerült lebonyolítani, de a jelenleg érvényben lévő egészségügyi előírások betartása mellett, biztonságos körülmények között rendezi meg a piros-kék klub a szezonnyitó viadalt az ausztriai Grebenzenen.

„Hosszas előkészületek előzték meg az MVM Magyar Kupa versenysorozat megszervezését a COVID-helyzet miatt, de örülünk, hogy elindulhat a szezon minden érintett síző legnagyobb örömére. Az idei idény fókuszában a téli olimpia áll, de a Magyar Kupa rangját továbbra is szeretnénk fenntartani. Így arra buzdítok minden klubot, hogy indítsa el versenyzőit december 19-én a nyitóversenyen és a sorozat további futamain is” – mondta Petrahn Barbara, a Magyar Sí Szövetség főtitkára.

Az amatőr és profi kategóriában az U8-as korcsoporttól egészen a Masters-ig valamennyi korosztály megméretheti magát.

Az idei MVM Magyar Kupa versenysorozat és a Magyar Sí Szövetség főszponzora az MVM. 


Az MVM Magyar Síkupa 2021. versenykiírása itt elérhető.

 

Oldalunk cookie-kat használ. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól. Honlapunkra látogatva Ön beleegyezik a cookie-k használatába. Adatvédelmi nyilatkozat.