Végső állomásához érkezett az MVM Magyar Kupa versenysorozat. A zárófutamokat az ausztriai Murau sípályáján rendezi meg március 12-én és 14-én a Marosport, az Alpesi Club és a Körte HVSE.

Az alpesi sízők az MVM Magyar Kupa első napján óriás-műlesiklásban, míg hétfőn parallel szlalomban küzdenek a minél jobb eredményért: az U6-os gyermekektől a Masters V. kategóriás „örök fiatalokig” valamennyi korcsoport képviselteti magát a profi és az amatőr versenyekben. Ezúttal a mezőnyhöz csatlakoznak a szervátültetett sportolók is.

A négynapos szezonzáró síprogramban egyéb havas sportesemények mellett helyet kapnak a snowboardosok és freestyle-osok bajnokságának versenyei is március 13. és 15. között.

Olyan kiegészítő programok is színesítik a rendezvénysorozatot, mint a hófoci, a hegyrefutás vagy éppen a snowboard „magasugró” esemény. Részletek a kiírásban.

Az MVM Magyar Kupa záró fordulójának versenykiírása itt letölthető.

 

Az MVM Magyar Kupasorozat és a Magyar Sí Szövetség főszponzora:

 

Oldalunk cookie-kat használ. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól. Honlapunkra látogatva Ön beleegyezik a cookie-k használatába. Adatvédelmi nyilatkozat.