Tisztelt Egyesületi Vezetők!

Mindenki figyelmébe ajánljuk az EMMI és a Sportegyesületek Országos Szövetségnek közreműködésével meghirdetett programtájékoztatót. 

Olyan projektek nevezését várja a SOSZ, melyek a tehetség-kiválasztáshoz, tehetség-gondozáshoz kapcsolódó teendőkhöz társuló feladatok megvalósítását szolgálnák, például: sportági toborzó események szervezése, a megnövekedett taglétszám következtében szükséges sportszakemberi foglalkoztatáshoz kapcsolódó kiadások, nevezési díjak ráfordításainak biztosítása.

"Tisztelt Sportegyesület! 

Elsőként Önöket tájékoztatjuk, hogy az Emberi Erőforrások Minisztériuma Sportért Felelős Államtitkársága (továbbiakban: Államtitkárság) meghirdette a HISZEK Benned Sport Program II. alprogram IV. ütemét (továbbiakban: Program).

A Programon keresztül az ország bármely területén működő kis-és közepes sportegyesületek utánpótlás bázisának növelését kívánja támogatni az Államtitkárság a Sportegyesületek Országos Szövetségének (továbbiakban: SOSZ) közreműködésével. Olyan projektek nevezését várja a SOSZ, melyek a tehetség-kiválasztáshoz, tehetség-gondozáshoz kapcsolódó teendőkhöz társuló feladatok megvalósítását szolgálnák, például: sportági toborzó események szervezése, a megnövekedett taglétszám következtében szükséges sportszakemberi foglalkoztatáshoz kapcsolódó kiadások, nevezési díjak ráfordításainak biztosítása.

Az alprogram 200 000 000 Ft forrást biztosít a jelentkező sportszervezeteknek, az elnyerhető támogatás mértéke legalább 500 000 Ft és legfeljebb 5 000 000 Ft.

A Program támogatási időszaka: 2019. február 1. – 2019. december 31.

A Programra jelentkezés határideje: 2019. július 15. éjfél

A részletes programkiírás és a jelentkezési adatlap a http://sosz.hu/hiszek-benned/  weboldalon megtalálható.

Az elektronikus jelentkezési lapot az e-mail mellékleteként küldjük!

Ha bármilyen egyéb információra lenne szüksége hívja a SOSZ vonalat a +36 1 460 6810-es telefonszámon vagy írjon email-t a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. email címre.

Sikeres jelentkezést kívánunk minden a Programra jelentkező sportszervezetnek."

 

Kérdéseitekkel bizalommal forduljatok a SOSZ-hez, valamint mi is állunk a rendelkezésetekre!

 

Tisztelettel:

Miklós Edit

elnök

Magyar Sí Szövetség

 

Oldalunk cookie-kat használ. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól. Honlapunkra látogatva Ön beleegyezik a cookie-k használatába. Adatvédelmi nyilatkozat.