A Fővárosi Törvényszék jogerős végzése alapján legitim síszövetségi elnök, Miklós Edit és Kulcsár Krisztián, a Magyar Olimpiai Bizottság elnöke egyeztetett egymással a MOB székházában. Beszélgetésük egyik fő témája a téli Európai Ifjúsági Olimpiai Fesztivál, amely február 9-16. között lesz Bosznia-Hercegovina fővárosában, Sarajevóban.

Az EYOF-on induló magyar csapat a nevezési határidőre áll majd össze. Az alpesi sízők versenyében a lányok közül várhatóan a phjongcshangi téli olimpián is szereplő Hozmann Szonja, valamint Tóth Zita indul majd - mondta a Magyar Sí Szövetség elnöke. Miklós Edit hozzátette, hogy a téli EYOF-ot követően rendezik az alpesi sí ifjúsági világbajnokságot. Ez a verseny fontos lesz fiataljaink számára, miután kvalifikálni lehet a 2020-as 3. Téli Ifjúsági Olimpiai Játékokra, melynek a svájci Lausanne ad otthont.

Az Emberi Erőforrások Minisztériuma, valamint a MOB is Miklós Editet és Gótzy Antalt tekinti a Magyar Sí Szövetség hivatalos képviselőinek.

Fotó: mob.hu

 

 

Oldalunk cookie-kat használ. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól. Honlapunkra látogatva Ön beleegyezik a cookie-k használatába. Adatvédelmi nyilatkozat.